lunes, 24 de noviembre de 2008

El xiquet que feia olor a rosa


Aquest dissabte 29 de Novembre, estrenem la nostra nova obra: "El xiquet que feia olor a rosa".

Aquesta obra es una versió lliure de "El Principito" de Antoine de Saint-Exupéry. Faula Teatre ha traslladat aquesta història a un edifici de veïns, quan una nit apareix en la teulada d'aquest edifici un xiquet molt especial que busca un corder.
Faula teatre vol amb aquesta versió divertir i fer reflexionar al mateix temps. Al nostre món hi han persones que tenen unes actituts davant la vida molt diferents a les que tenim una gran part dels humans, a eixe col.lectiu de persones les considerem diferents, però si les escoltarem, si les coneguerem, s'en adonariem de que tenen molta sabiduria. Hi han molts "xicotets princeps", molts xiquets i xiquetes que fan olor a rosa que ens tenen molt que ensenyar.

Vos esperem aquest dissabte a les 19:30 en el Teatre dels Salesians. C/Pl. Mossèn Josep. (Junt al politècnic).

2 comentarios:

Alfon dijo...

Una magnífica obra, como todas las representadas por este grupo de actores que siempre consiguen despertar en nosotros un sinfín de emociones a la vez que nos hacen reflexionar sobre nuestra vida y la de los "demás".
Mi enhorabuena al director y a toda esta gente, sin duda, "verdaderamente especial"

eli_armani.code dijo...

Hola!me llamo Eli y soy alumna del Ciclo de Educación Infantil del Berenguer Dalmau.He de decir que me gustó mucho la obra.Me emocioné bastante porque es increible lo que se puede llegar a conseguir con esfuerzo y trabajo. También comentar que la representación hace plantearnos muchas cosas que oviamos y sin duda da lugar a la pura reflexión.Seguir asi!un saludo.